arrow_drop_up arrow_drop_down

E-book 'Het Millennial Mysterie'

Met dit hoofdstuk ontdek je wat je echt wilt en hoe je in je kracht komt!

  • Volledig gratis
  • Gemakkelijk leesbaar
  • Geschreven door een millennial-expert
50%
Je bent er bijna!
Ontvang het e-book + onze nieuwsbrief
Download gratis het e-book!

Jasper doet met dit boek een prachtige handreiking naar zijn generatiegenoten. Dit prettig leesbare boek geeft de handvatten en inzichten die nodig zijn om te ontplooien.

Robert Bridgeman -

documentairemaker & auteur

 Over de auteur Jasper Scholten 

Mijn naam is Jasper (33) en ik woon in Amsterdam. Ik spreek en schrijf veel over millennials en energiemanagement.

Voordat ik dit ben gaan doen heb ik een aantal jaar in het internationale bedrijfsleven gewerkt. Ik kwam erachter dat het maatschappelijk succesplaatje van een goede baan, een eigen huis en (financiële) vrijheid, niet mijn plaatje was. Ik had een sterk ‘is dit alles?’ gevoel en wilde zodoende iets gaan doen wat ik echt wil en waar ik in geloof in plaats van iets doen waarvan ik denk dat het ‘hoort’. Voor mij is dat momenteel het thema millennials.null

Ik schrik nog iedere dag van de bizarre stress- en ‘is dit alles?’ cijfers van mijn generatie: volgens ArboNed (2017) zitten er naar schatting 100,000 millennials (1985 - 2000) thuis door te veel stress. Een onderzoek van Monsterboard (2017) laat zien dat 85% van de millennials actief twijfelt aan zijn of haar werk- en privéleven. Ik wil begrijpen hoe dat kan en wat wij daar als land, in de vorm van overheid, organisaties en communities aan kunnen doen. Ik ben vastberaden om hier iets aan te doen, onder andere met Millennial Lift. In het gratis e-book van Millennial Lift lees je alles over de vraag: wat wil ik echt?

  •  Gebaseerd op eigen ervaring
  •  Praktisch toepasbaar
  •  Heldere boodschap


4 jaar

Millennial Expert

45

Trainingen gegeven

60+

Lezingen gegeven

14

Mediaoptredens

Wat anderen over het boek zeggen

Jasper zoekt naar verklaringen en illustreert zijn zelfonderzoek met sprekende voorbeelden uit het echte leven en werpt daarbij vragen op die voor iedereen belangrijk zijn. Waardevoller nog, hij geeft antwoorden die voor de meesten van ons verassend zijn.

Baptist de Pape - producer & internationaal bestseller auteur The Power of the Heart

Jasper doet met dit boek een prachtige handreiking naar zijn generatiegenoten. Dit prettig leesbare boek geeft de handvatten en inzichten die nodig zijn om te ontplooien. Ik wil iedere generatiegenoot en alle generaties voor en na millennials inspireren en motiveren dit boek te lezen.

Robert Bridgeman - documentairemaker & auteur

Steun in het hervinden van hun eigen zinnige weg kunnen millennials goed gebruiken. Dit boek draagt daaraan bij. Het boek is ook zeer geschikt voor ervaren collega’s die deze jongeren willen coachen.

Aart Bontekoning - generatie-expert & auteur

Wil jij ontdekken wat je echt wilt?

Je vindt persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Je wilt heel veel, maar tegelijkertijd weet je niet goed wat je precies wilt. Herkenbaar? Voor ons in ieder geval wel. Voorkom dat deze vraag onbeantwoord blijft en download gratis ons e-book waarin je het hoofdstuk 'Wat willen we echt?' vindt uit het boek Het Millennial Mysterie van Jasper Scholten, een van de mede-oprichters van Millennial Lift.

50%
Je bent er bijna!
Ontvang het e-book + onze nieuwsbrief
Download gratis het e-book!
Wij gebruiken Cookies