arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek hoe jij in 100 dagen jouw business kunt boosten!

Het enige programma in NL met een 'no cure, no pay' garantie

5

Plaatsen voor deelnemers

100
Dagen begeleiding
7
Beschikbare coaches
5

Intensieve trainingsdagen

Train/coach je millennials? Klaar om door te breken met je business?

Wil je jouw potentieel verzilveren? Talenten en euro's?

Je kent waarschijnlijk heel wat trainers en coaches die millennials coachen en die bijzonder goed zijn in hun vak. Ze hebben een goed oog voor de talenten, drijfveren en persoonlijkheid van hun cliënten en 'zien' potentieel. Veelal weten ze dit potentieel ook op een ambachtelijke en originele manier wakker te maken bij degenen die ze coachen.


Desondanks hebben veel van deze coaches geen duurzaam stabiel inkomen en verdienen ze doorgaans minder dan degenen die ze coachen of trainen. Eén op de zes ondernemers leeft zelfs onder de armoedegrens. Bij Millennial Lift beschouwen dit als 'onnodig onbenut potentieel'. 


Wij geloven dat millennials niet optimaal ondersteund kunnen worden in hun persoonlijke groei als de betreffende trainer of coach zelf geen florerende business heeft. Ongeacht het aantal opleidingen dat hij of zij heeft gevolgd en onafhankelijk van zijn/haar kennisniveau. 


Om deze kwaliteitsnorm te borgen en onze collega's te ondersteunen en ontzorgen hebben wij een 'no cure, no pay' 100-dagen challenge. Daar mag ook jij je voor aanmelden als je jezelf herkent in de uitdagingen die we hierboven beschreven.


Dirk heeft mij geleerd hoe ik snel in de “constructieve strijdstand' kan komen en blijven. Het zorgt dat ik in de flow kom en dingen makkelijker oppak in plaats van dat ik lang bij twijfelen. Heel waardevol!’
Izaira

De grootste obstakels op weg naar een florerende business

70% van de ondernemers slagen niet in hun ondernemersbestaan omdat ze structureel tegen de volgende vijf zaken aanlopen:
  1. Geen duidelijke omzetdoelstelling.

  2. Een klantprofiel dat ontbreekt of onvoldoende diepgang heeft.

  3. Onzekerheid over hun vaardigheden op het vlak van acquisitie, offreren, cross selling en upselling.

  4. Geen online strategie (online marketing en community) of deze is onvoldoende afgestemd op de offline business. 

  5. Een ontoereikend eigen netwerk.

Voorkom dus dat je dezelfde fouten maakt! Vandaar dat de focus tijdens deze 100-dagen challenge volledig op het oplossen van deze vijf zaken ligt. Een team van 5 specialisten op de verschillende vakgebieden staan klaar om jou hiermee te helpen.

De 'must haves' voor een florende business

Financieel plan

Cashflow is het levensbloed van je onderneming. Zicht hebben op je huidige en toekomstige kosten en omzet is cruciaal voor een gezonde bedrijfsvoering

Duidelijk klantprofiel

Jouw diensten zijn ongetwijfeld waardevol voor een hoop mensen. Maar wie zijn zij? Hoe beter je dit weet, hoe beter je in staat bent om jouw diensten aan de vrouw en man te brengen

Online - offline funnel integratie

Je coacht en traint waarschijnlijk face-to-face en online. Voordat je mensen tegenover je hebt zitten, hebben zij al verschillende stappen genomen. In 97% van de gevallen is de eerste stap online. Het is dus van belang dat je een duidelijke roadmap hebt om de 'customer journey' zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Commerciële vaardigheden

Marketing, commercieel netwerken en sales zijn voor veel coaches en trainers echte energievreters. Dat is begrijpelijk, want het hart ligt veelal bij het vak trainen en/of het vak coachen. Maar om een goed gevulde opdrachtenportefeuille is het cruciaal dat je jouw diensten goed kunt aanprijzen en van leads klanten maakt

Zelfkennis

'Jij bent de enige die jouwzelf nog in de weg staat op weg naar succes'. Heeft iemand dat wel eens tegen je gezegd? Doelend op je natuurlijke krachten en talenten en op je belemmerende overtuigingen en zelfbeeld? Ook wij kennen dat van onszelf. Jouw zelfbeeld is onlosmakelijk verbonden met jouw succes. Accurate zelfkennis helpt jou in het bepalen van je mogelijkheden en onmogelijkheden. Zo weet je ook waar je hulp moet inschakelen. 
Pascal heeft mij perfect geholpen! Naast zijn inspirerende coaching, is hij een heel fijn iemand om op terug te vallen met moeilijke vraagstukken. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik graag weer gebruik ga maken van zijn kennis en ervaring.'
Edwin / ondernemer 

Het 'Lift Your Entrepreneurship' programma op een rijtje

Concreet 100-dagen doel

Aan het eind van de eerste vijf dagen heb je een concreet 100-dagen doel. In dit doel staat precies beschreven hoe jij jouw inkomen in 100dagen gaat laten floreren.
 In de volgende 95 dagen gaan we dit doel met jou realiseren

Geïntegreerd businessplan

Duurzaam succes qua tijd en inkomen ligt in de online-offline combinatie. Je ontdekt welke stappen je kunt nemen om bezoekers via verschillende stappen te converteren naar leads en raving fans

5 trainingsdagen, 5 deelnemers, 7 experts

Om de garantie van jouw succes te kunnen verzekeren, laten we maximaal 5 deelnemers toe. Gedurende 5 dagen zijn er 5 specialisten die jou op de verschillende vakgebieden optimaal zullen ondersteunen

7 tweewekelijkse calls

Na de vijfdaagse intensive 'crash course' gaan we ons focussen op de volgende 95 dagen. Om jouw 100-dagen doel te realiseren zullen we tijdens 7 tweewekelijkse calls stilstaan bij de voortgang van jouw doel. Tijdens deze calls staat altijd minimaal 1 van de hoofdtrainers voor jou klaar aan wie jij jouw inhoudelijke vragen kunt stellen. Zo blijf je gedurende de 100 dagen gefocust.

ML events & programma’s

Aan het einde van het programma ben jij volledig toegerust om bij te dragen aan de online en offline dienstverlening van Millennial Lift. Je neemt plaats in onze inner circle van 'preferred suppliers', waardoor je een onderdeel kunt begeleiding tijdens onze toekomstige online en offline events. Tevens krijg je standaard stevige korting op ieder volgend event dat je als deelnemer wilt bijwonen. 

Mastermind groep

We gaan ervoor zorgen dat er een hechte groep van like-minded en like-hearted ondernemers ontstaat. Je kunt bij deze groep gelijkgestemden altijd terecht voor vragen en advies. Vanwege de deelnemerslimiet zorgen we dat er voor iedereen genoeg tijd en aandacht is. Ook staan we er voor in dat we gezamenlijk en met plezier de finish van de 100 dagen gaan halen. 
Pascal, as always dank voor je goede zorgen en waardevolle bijdrage. Ik heb een hoop gehad aan jouw sessies en de persoonlijke talks. Goede balans tussen afbreken, opbouwen en verstevigen. Ook voor mijn persoonlijke journey heb ik zinvolle stukken voor in mijn koffertje gekregen. Dank daarvoor!
Michèl

Jouw hoofdtrainers tijdens het programma: 

Pascal van den Boorn

Onderwerpen: 

* Stellen van 100-dagen doelen

* Commerciële vaardigheden

* Marketing

Dirk van Uffelen

Onderwerpen: 

* Winnende offertes voor trajecten

*Organisatiepsychologie

*Voice Dialogue

 Martien de Bruijn

Onderwerpen: 

* ACT-meting (natuurlijke krachten)

* Belemmerende overtuigingen

* Personal coaching

Met ondersteuning van: 

Youri Hermes

Onderwerp: 

* Online Marketing

Jiske Reeskamp

Onderwerpen: 

* Yoga

* Mindfulness meditatie

Linda Winkel

Onderwerpen: 

* Fysieke autonomie

* Vitaliteit

Jasper Scholten

Programmamanager en host
'Lift Your Entrepreneurship' 2020

Hosted by Jasper Scholten

Het programma is volledig ontworpen onder supervisie van

Jasper Scholten, millennial expert, auteur van 'Het Millennial Mysterie', veelgevraagd spreker en één van de oprichters van Millennial Lift. 


Jasper zal de hele week aanwezig op het landgoed om zijn kennis en inzichten te delen met de deelnemers en vragen te beantwoorden.

Meedoen? Vul je motivatie in!

Wil jij in 100 dagen je bedrijf naar het volgende niveau brengen, met grotere opdrachten, meer omzet en meer vrije tijd? Wij hebben plaats voor maximaal 5 ondernemende coaches en trainers die de volgende stap willen maken. Aanmeldingen die daarna binnenkomen, komen op onze wachtlijst te staan. Als jij van dit jaar je beste ondernemersjaar ooit wil maken, dan heb je nu nog de kans om mee te doen aan het LYE programma van 2020.


Wees jezelf er bewust van dat de aanmelding geen directe toelating is. Je betaalt dus ook niets totdat jij na de intakegesprekken expliciet aangeeft dat je wilt deelnemer en totdat wij telefonisch je aanmelding besproken en bevestigd hebben.


Het aanmeldingsproces loopt als volgt:

  • Match-check: toetsing van je zakelijke en persoonlijke ambitie
  • Intakegesprek: doelen bepalen met Dirk, Pascal en Martien
  • Telefonische bevestiging van je deelname

Wil jij het 'Lift Your Entrepreneurship' programma van 2020 niet missen? Wil je niet onnodig dezelfde fouten maken als 70% van de ondernemers? Klik dan op de knop hieronder en vul je motivatie voor deelname in. 

Wij gebruiken Cookies