arrow_drop_up arrow_drop_down

Martien de Bruijn

Regiomanager Noord-Brabant

Ruim vijf jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met wat coaching en zelfontwikkeling voor je kunnen betekenen. Het was in mijn eerste NLP-opleiding waarin ik uitgedaagd werd om met mezelf aan de slag te gaan en mijn angsten en belemmerende overtuigingen onder ogen te zien en ik tools kreeg om deze weg te nemen c.q. om te zetten naar bekrachtigende overtuigingen. Vanaf dat moment wist ik het, dit gun ik iedereen en in het bijzonder alle Millennials. Nu een flink aantal jaren, opleidingen en coachings verder is dat gevoel alleen maar sterker geworden.

Ik wil me dus ook met heel veel energie en enthousiasme inzetten om met Millennials aan de slag te gaan op het pad naar hun eigen persoonlijke geluk.

Wij gebruiken Cookies