arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek de oplossing van jouw millennial mysterie

Van ongemak naar uit je dak!

Mijn millennial mysterie

Jong, kansrijk, gedreven en toch niet tevreden. Dat was hoe mijn omgeving mij zag en hoe ik mezelf voelde eind 2015. Ik had wat ik dacht te willen en toch ervoer ik een leegte. Dat vond ik best gek. Ik had het traineeship bij Shell gevolgd, verdiende goed, werkte met enthousiaste en slimme mensen, had uitdagend werk, kon meerdere keren per jaar op vakantie, had een half jaar ervoor een huis gekocht en sociaal ging alles ook voor de wind. Ondanks alle prikkels, vrijheid, uitdagingen en comfort bleef ik een bepaalde leegte ervaren. De reden? Ik had geen idee. Het was voor mij een mysterie. Mijn millennial mysterie.

 

Wat ik dan wel wilde doen of wat beter bij me zou passen? Dat wist ik ook al niet. Dat zorgde voor nog meer ongemak: twijfels, zorgen, mentale en fysieke vermoeidheid. Het enige wat ik wel wist was dat ik iets anders wilde doen. Ik besloot het roer om te gooien en stapte buiten mijn comfort zone. (In eerste instantie) zonder coach en zonder hulp. Het kwam destijds niet in mij op om echt hulp te vragen. Ik vond dat ik het zelf moest doen. Deze koppigheid, of gefocuste zelfredzaamheid zoals ik het aan mezelf verkocht, zorgde er wel voor dat ik helemaal het domein van persoonlijk ontwikkeling in ben gedoken. Ik wilde precies weten en zelf ervaren: Hoe kom je erachter wat je talenten zijn, wat je echt wilt, hoe je in je kracht komt en wat zingeving is.

 

De ervaringen en inzichten die ik opdeed waren heel waardevol. Niet alleen voor mezelf maar ook zeker voor anderen. Dit besef werd gevoed door de cijfers van het CBS en ArboNed die begin 2016 naar buiten kwamen. Ruim honderduizend millennials (1985 – 2000) zitten thuis vanwege te weinig zingeving, veerkracht en teveel (keuze)stress. Ik was dus blijkbaar niet de enige…

 

Dit besef heeft ervoor gezorgd dat ik deze inzichten heb verwerkt in een boek: ‘Het Millennial Mysterie’ - van overleven naar een zinvol leven in de prestatiemaatschappij. Hiervan zijn er nu ruim drieduizend exemplaren verkocht. Sindsdien heb ik hier bij ruim 45 organisaties lezingen en trainingen over mogen geven. Ik geniet ervan om deze inzichten te mogen delen en de 'gefocuste zelfredzaamheid' bij mensen zelf te activeren. Uiteindelijk moeten we zelf de stap zetten. Die stap kunnen we ook met elkaar zetten... Samen. Samen groeien. 

“Mijn doel voor jou: zorgen dat je van ongemak naar uit je dak gaat!”

Jasper

De Vier Millennial Mysteries ontrafeld!

Zingeving, keuzes maken, in je kracht komen en ontdekken wat je echt wilt.

Dit zijn na vier jaar onderzoek de vier meest voorkomende thema’s die bij millennials spelen.

Er is niet één millennial mysterie. Het zijn er meerdere!


In de afgelopen vier jaar heb ik tal van boeken, onderzoeken, oefeningen en modellen bestudeerd en vele trainingen en programma's doorlopen om antwoorden te kunnen vinden op deze vragen. Een aantal van deze inzichten heb ik via blogs, filmpjes, artikelen, mijn boek en podcast gedeeld. En er zijn er nog meer! 


Mijn belangrijkste inzichten wil ik tijdens dit unieke en exclusieve traject met jou delen. Behalve dat ik 

direct toepasbare tips deel, geef ik ook eerlijke, constructieve feedback op jouw acties en plannen!
En zal ik mezelf kwetsbaar opstellen. Want als ik iets heb geleerd, dan is dit dat kwetsbaarheid kracht is. 


Doe je mee? 

Wat ontvang je van Jasper?

Zijn belangrijkste inzichten en beproefde antwoorden op de vier meest voorkomende millennial mysteries

Wil je een kickstart geven aan jouw ontwikkelingsreis? Geen zin om eerst tientallen boeken, trainingen en methoden door te spitten? Deze inzichten zullen er gegarandeerd voor zorgen dat je anders naar jezelf en de wereld zult gaan kijken. 

Een concrete stap van twijfel en onzekerheid naar vastberadenheid en duidelijkheid

Samen met Jasper zul je niet alleen jouw valkuilen, innerlijke saboteur en beperkende overtuigingen achterhalen. Je ontvangt ook praktische handvatten hoe hier mee om te gaan.

Je ontdekt waar de grens van je comfortzone ligt en hoe je deze kunt verleggen. 

That's where the magic happens!

Persoonlijke begeleiding van mij bij alle sessies

Geen stand-ins, lookalikes of dubbelgangers. Je krijgt persoonlijk advies van Jasper zelf!

Een betrokken en ondersteunende leergroep (max. 6 personen)

We doen het samen! De kans is heel groot dat de vragen van anderen ook relevant zijn voor jou. Oftewel, je krijgt niet alleen direct antwoord op één vraag maar mogelijk op zes vragen per sessie! 
€ 418,99,-
€ 99,-

De Vier Millennial Mysteries ontrafeld met Jasper

Je ontvangt:

  • Vier persoonlijke sessies (t.w.v. €90 per sessie met max. 6 deelnemers) met de duur van 1,5 uur. Op woensdagavonden om 19.30 uur 
  • Het e-book Het Millennial Mysterie (t.w.v. €9,99)
  • Toegang tot onze community met premium content (t.w.v. €49) 
  • Voorrang bij en korting op onze live events

Tijdelijk Corona Korting. Omdat ook wij impact willen blijven maken!
Wees er snel bij want vol=vol!

Wij gebruiken Cookies