arrow_drop_up arrow_drop_down

Onze missie

Als millennial wil jij jezelf ontwikkelen. Persoonlijke groei doormaken. Maar waar begin je? Wanneer je gaat Googelen zie je dat er duizenden coaches, trainers en cursussen te vinden zijn. Net als dat er duizenden blogs en andere online content te vinden is. Wat is kwalitatief goed en wat niet? Behalve dat dit veel tijd kost is het ook nog eens heel lastig te bepalen als je niet goed bekend bent met de inhoud. Hier liepen wij lange tijd ook tegen aan totdat we besloten er iets aan te gaan doen. Met Millennial Lift willen wij  persoonlijke ontwikkeling  van hoogwaardige kwaliteit zo toegankelijk mogelijk maken voor millennials.


Ons doel is om dit sneller en beter dan Google te doen. Kortom, jouw zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling begint hier!

Millennial Lift Founders

Millennial Lift Dirk van Uffelen

Dirk van Uffelen

Millennial Lift Jasper Scholten

Jasper Scholten

Millennial Lift Youri Hermes

Youri Hermes

Millennial Lift Eric de Jong

Eric de Jong

Hoe het begon...

Het was een regenachtige donderdagmiddag in november en de spits was net begonnen. Terwijl menig millennial in een bushokje naar zijn of haar telefoon staarde om door de Facebook en IG feed heen te scrollen, waren er vier mannen die voor het eerst met elkaar zouden gaan afspreken. Zij en de rest van de wereld konden op dat moment nog niet vermoeden dat deze ontmoeting de bakermat van Millennial Lift zou gaan worden. 


Deze ontmoeting was het gevolg van een serie gebeurtenissen die twee maanden eerder plaatsvonden in een tijdsbestek van nog geen twee weken. Dirk en Jasper spraken elkaar na een training over de ontwikkelingsbehoefte van millennials en het beperkte aanbod van goede programma's voor deze doelgroep. Er lagen kansen, maar hoe deze in te vullen? Binnen een paar dagen mailden Eric en Youri onafhankelijk van elkaar naar Jasper dat ze zijn boek Het Millennial Mysterie hadden gelezen en het idee hadden om een community voor millennials op te zetten. 

Wist je dat?

Een van de eerste gedeelde interesses waar Dirk, Jasper, Eric en Youri achterkwamen, naast millennials, Casa de Papel is?

Dirk verslaafd is aan magere kwark en Cola Zero?
Het boek Rework, Tim Ferris en London Real tot onze favorieten behoren?
Wij tot doel hebben om de eerste millennial op de maan te zetten?
Onze belangrijkste keuzestrategie de vraag is 'is het een win-win-win?' Zo niet, dan doen we het niet!

Benieuwd het verder ging?

Waar de eerste online marketingervaring meebracht had de tweede al kennis van het runnen van een community. Deze skills gecombineerd met de millennial- en trainingskennis van Jasper en Dirk zorgden dat we met elkaar een pakkende oplossing konden bieden voor de op groei gefocuste millennial. 


Al heel snel werd duidelijk dat we dezelfde why hebben. Toen nog de how and what. Na de nodige inspiratiesessies en de organische aansluiting van Martien, Pascal, Barbara en Femke werd duidelijk dat we een (keur)merk willen bouwen voor persoonlijke ontwikkeling gericht op millennials. Onder de vlag van Millennial Lift willen we vooraanstaande bureaus, trainers en coaches de mogelijkheid bieden om deze groep effectief te bedienen. We merken dat veel partijen millennials wel willen bedienen, maar niet goed weten hoe. Tegelijkertijd zijn veel millennials op zoek naar handvatten, maar weten door het grote aanbod niet de juiste te vinden. 


De oplossing die we hiervoor bedachten is een platform, oftewel de Tribe. De Tribe is een online ontmoetingsplek voor like-minded millennials die (met elkaar) willen groeien. Behalve contact en uitwisseling hebben zij ook beschikking tot de beste online en offline content die afgestemd is op hun persoonlijke ontwikkelingsbehoefte. Met elkaar groeien, dat is het doel. Groei jij mee?

Wij ademen Millennial Lift!

Millennial Lift Logo

Persoonlijke ontwikkeling doe je niet alleen

Wij geloven dat je persoonlijke ontwikkeling niet enkel alleen doet. Wij geloven in de kracht van verbinding. Wij geloven in de kracht van delen. Het delen van ervaringen, het delen van kennis en het delen van succes. Maar ook het delen van zorgen, vragen en onzekerheden. Daarom ontwikkelden we een online community waarin je waardevolle trainingen, professionele begeleiding, video's, artikelen, gelijkgestemden en nog veel meer dingen vindt die helpen bij jouw behoefte aan persoonlijke groei!  

Wij gebruiken Cookies