arrow_drop_up arrow_drop_down

Four girls on a mission

Babs, Renate, Désirée, Martine. Houden van strandwandelingen. En goede koffie, wijn en chocolade. Verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling. En op een missie: iedereen op hun pad helpen groeien en mede daardoor zelf groeien. Samen groeien.

And the journey continues...

14-07-2019: De eerste training van ML

Op zondag 14 juli was het zover: we verzorgden gezamenlijk onze eerste workshop in de tuin van ons prachtige kantoor in de Nieuwe Waalse Kerk aan de Keizersgracht 676 in Amsterdam. Een groep zogenaamde 'yogasnuivers' (Google de term maar eens) had er, ondanks dat het strand en de terrassen riepen, zin in en deelde in alle openheid de dilemma's waar ze mee worstelden. Kwetsbaar en puur met een focus op leren. Deze middag was voor ons de bevestiging, of beter gezegd de bezegeling van ons voornemen om ons in te zetten voor de millennials die worstelen met vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

02-04-2019: De officiële lancering

Bijna drie maanden na de ontmoeting bij House of Watt, was het zover: de officiële lancering van het merk Millennial Lift bij UNLP, het instituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam. Op deze foto schenken Youri (links) en Jasper (rechts) champagne in voor de ruim 40 bezoekers die vlak daarvoor hadden geluisterd naar de lezingen en hadden gediscussieerd over de vraag of er in Nederland niet te stereotyperend over de millennial generatie wordt gesproken.


Onder de bezoekers waren verder de Brabantse Martien de Bruijn, destijds adviseur MKB bij de Rabobank en de Maastrichtenaar Pascal van den Boorn, serial entrepreneur en succesvol trainer/coach. Inmiddels zijn ook zij toegetreden tot het management team van Millennial Lift en vertegenwoordigen zij de regio's Brabant en Limburg. 

03-01-2019: Het begin van onze missie

'Laten we ervoor gaan!' Dat was de gezamenlijke conclusie die vier mannen trokken in House of Watt, de zelfbenoemde ideale ontmoetingsplek in Amsterdam Oost aan de James Wattstraat. Aan deze tafel (zie foto) werd onze missie verenigd!

Jasper Scholten, auteur van het boek Het Millennial Mysterie en destijds reeds een veelgevraagd spreker had zojuist zijn plannen, in de stijl van 'El Profesor' uit Casa de Papel, uit de doeken gedaan tegen de mannen aan de tafel.


'We gaan ervoor zorgen dat we millennials helpen in hun zoektocht naar antwoorden op hun persoonlijke ontwikkelingsvragen. En wel sneller en beter dan Google.'


Jasper had de drie mannen aan de tafel in de weken ervoor gerecruteerd voor zijn missie. 'Dirk, jij zorgt als organisatiepsycholoog en expert in traineeships voor een pool met topcoaches en -trainers. Youri, jij zorgt als student Ondernemerschap en Community Builder voor een goed werkende online community. En jij Eric verzorgt als content marketing expert voor een premium online experience voor onze klanten. Ons platform wordt dé favoriete online leeromgeving van Millennials. Ze moeten ons verkiezen boven Netflix en besloten Facebook groepen. En laten we ook gelijk maar de Booking.com worden voor millennial journeys.'


Of het nu de erkenning van een expert als Jasper was of het verlangen naar verandering aan het begin van een nieuw jaar, de drie mannen gingen in op de uitnodiging om een dergelijke leeromgeving samen te creëren. Toen nog niet wetende dat ze nog wel het nodige moesten gaan leren over multisided platforms, over de visie van een community goeroe in Londen, over het organiseren en branden van grootschalige events en over het 'closen' van de generation gap in hun eigen team. En zeker niet wetende dat er een tijdperk aan zou komen waarin hun platform dat Millennial Lift zou gaan heten, een houvast zou bieden aan zowel millennials als millennial experts.


Waar we voor gaan

Het is onze visie om ervoor te zorgen dat het onder millennials algemeen bekend is dat Millennial Lift van A tot Z helpt bij het vervullen van hun persoonlijke ontwikkelingsbehoeften.

Hoe we dit doen

Het is onze missie om de meest inspirerende, verrassende en liefdevolle leeromgeving te faciliteren.

Waar we voor staan

Onze waarden die terugkomen in alles wat we doen, zijn de volgende 3 P's:

Persoonlijk, Prikkelend, Premium

Waarom Millennial Lift?

Uit nagenoeg alle millennialonderzoeken komt naar voren dat millennials een sterke ontwikkelingsbehoefte hebben. Alleen weten leidinggevenden, HR én millennials vaak niet goed hoe ze deze behoeften het beste kunnen invullen.

Het is voor millennials vaak lastig om de waarde van een coach, training of programma goed op waarde te schatten. HR en leidinggevenden hebben hetzelfde probleem en weten vaak ook niet goed wat de precieze ontwikkelbehoefte van millennials is. Verschillende goede coaches en trainers weten dat wel. Alleen is hun probleem weer vaak dat ze de millennial niet goed weten te bereiken en/of niet bij organisaties binnenkomen om hun diensten aan te bieden. 


We kwamen tot de ontdekking dat er een verbindingsstuk mist. Dat verbindingsstuk hebben we Millennial Lift genoemd. Millennial Lift is de kwaliteitsbrug waardoor millennials, leidinggevenden, HR, trainers en coaches elkaar beter kunnen vinden. Het doel is om goede persoonlijke ontwikkeling toegankelijk aan te bieden, zodat millennials een positieve draai aan hun eigen leven en aan die van anderen kunnen geven.

Millennial Lift Logo

Ontwikkelen doe je samen

Wij geloven dat je persoonlijke ontwikkeling niet enkel alleen doet. Wij geloven in de kracht van verbinding. Wij geloven in de kracht van delen. Het delen van ervaringen, het delen van kennis en het delen van succes. Maar ook het delen van zorgen, vragen en onzekerheden. Daarom ontwikkelden we een online community waarin je waardevolle trainingen, professionele begeleiding, video's, artikelen, gelijkgestemden en nog veel meer dingen vindt die helpen bij jouw behoefte aan persoonlijke groei!  

Wij gebruiken Cookies