arrow_drop_up arrow_drop_down

"Hoe ontdek ik wat ik echt wil?"
"Hoe kom ik in mijn kracht?"
"Hoe ontdek ik mijn talenten?"

Vind het antwoord op deze vragen in onze online tribe!

Grote kans dat je regelmatig met bovenstaande vragen bezig bent.


De zoektocht naar de antwoorden op deze vragen hebben we zelf doorlopen en doorlopen we nog steeds. Elk hebben we onze eigen ervaringen op het gebied van deze zoektocht. Sommige ervaringen zijn heel heftig, sommige minder, maar allemaal zijn ze van grote invloed op ons leven.


Jij hebt die ervaringen ook. En dat is oké. Maar die ervaringen leveren vragen op. En soms leveren ze andere dingen op. Ook bij ons. Enkele voorbeelden:


 1.  Stressklachten
 2.  Angstklachten
 3.  Keuzestress
 4.  Twijfel
 5.  Onzekerheid over de toekomst
 6.  Werkdruk
 7.  Piekeren
 8.  Constant zoekende zijn
 9.  Prestatiedruk

En geloof ons, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar het lukte ons om van deze klachten af te komen. We gingen volop aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Maar waar te beginnen? Aan de slag gaan met persoonlijke ontwikkeling op een manier die écht werkt bleek niet gemakkelijk. Sterker nog: het bleek een vrijwel onmogelijke opgave.


En dat is precies waar wij verandering in brengen!

Ontdek de Millennial Lift Tribe!

Ook jij kunt een persoonlijke groei realiseren die je nooit voor mogelijk hield! Hoe zou het zijn als jij:


 •  De allerbeste versie van jezelf bent?
 •  Geen last meer hebt van stress?
 •  Net als ons je eigen leven positief weet te veranderen?
 •  Ontdekt wat je wilt met je leven?
 •  Dit alles niet alleen hoeft te doen?
 •  Hierbij niet gebonden bent aan plaats of tijd?

Persoonlijke ontwikkeling on demand

Online persoonlijke ontwikkeling

In onze community vind je artikelen, video's, podcasts, webinars, online trainingen en cursussen die verzorgd zijn door professionals die weten waar ze het over hebben. Maar we werken ook met inspirerende millennials die ervaringsdeskunde zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Al deze content is gericht op persoonlijke ontwikkeling specifiek voor de millennial. Zo maken we het zo gemakkelijk mogelijk om jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Waar je ook aan wilt werken: je vindt een passende e-learning in onze community. Je bent dus nooit afhankelijk van tijd of plaats!

Like-minded millennials

In onze community vind je like-minded millennials met wie je het kunt hebben over alle aspecten die komen kijken bij persoonlijke groei. Stel elkaar vragen, volg anderen binnen de community en discussieer over interessante onderwerpen of trainingen.

Professionele begeleiding

Binnen onze community zijn altijd professionals aanwezig aan wie jij je vragen omtrent jouw persoonlijke ontwikkeling kunt stellen. Dat kan volledig privé en gewoon online, waar jij je ook bevindt. Zo ervaar je alle voordelen van één op één coaching zonder dat je hiervoor een dure coach of trainer hoeft te bezoeken.

Inspirerende evenementen

Vanuit onze online community organiseren we ook regelmatig inspirerende live evenementen. Op deze evenementen worden alle interessante onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voor millennials besproken aan de hand van inspirerende sprekers en gasten. We ontmoeten je hier graag!

Tijdelijke bonus!

Binnenkort wordt de community officieel gelanceerd. Als je nu alvast je e-mailadres achterlaat, krijg je als allereerste bericht van de lancering van onze gloednieuwe community én je ontvangt een zeer aantrekkelijk welkomstcadeau! Gewoon even op die oranje knop drukken. Eitje toch?

Klaar voor échte persoonlijke groei?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en voorkom dat je waardevolle tips, acties en kennis misloopt!

50%
Je bent er bijna!
Ontvang onze nieuwsbrief
Inschrijven
Wij gebruiken Cookies