arrow_drop_up arrow_drop_down
samen-groeien

Persoonlijke ontwikkeling van A tot Z

Vervul jouw persoonlijke ontwikkelingsbehoeften in een premium leeromgeving

35+

Experts in de Tribe

7+
Premium bijdragen per week
20+
Interacties per week

Uit nagenoeg alle millennialonderzoeken komt duidelijk naar voren dat millennials een sterke ontwikkelingsbehoefte hebben. Alleen weten leidinggevenden, HR én millennials vaak niet goed hoe ze deze behoeften het beste kunnen invullen. 


Deze onzekerheid wordt vervolgens ook nog eens gevoed door de wildgroei aan coaches, trainers, programma's en traineeships en het besef dat iedereen een eigen voorkeur heeft als het gaat om de manier van leren en ontwikkelen. Deze onzekerheid leidt in de praktijk vaak tot stilstand. Terwijl het gevoel van stilstaan en niet vooruitkomen het laatste is wat je wilt tijdens je ontwikkeling!


Je wilt in beweging komen. Maar waar begin je?


Persoonlijke ontwikkeling in jouw eigen tijd en op jouw eigen manier!

Maak kennis met de ML Tribe

De Tribe is een online leerplatform en expert community. Een selectie van vakkundige trainers en coaches delen hierin hun specialistische kennis met millennials. 


Binnen de Tribe vind je premium content (zoals blogs, video's, onderzoeken en cursussen) die volledig gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Je kunt experts volgen die bijdragen delen rondom onderwerpen die jou het meest aanspreken.


De Tribe faciliteert dus een omgeving waarin je als millennial je persoonlijke ontwikkelingsbehoeften kunt vervullen. Wil jij hier gratis gebruik van maken?

Wat kun je verwachten?

  • Selectie van 35+ vakkundige trainers & coaches gespecialiseerd in de millennialthematiek
  • Gratis en premium blogs, video's en online trainingen over persoonlijke ontwikkeling
  • Interessante en levendige discussies met gelijkgestemden
  • Gerichte vragen stellen aan experts en ervaringsdeskundigen
  • Eenvoudig een passende en gekwalificeerde coach vinden
  • Experts volgen die jou weten te motiveren & inspireren
  • Ontwikkelen in jouw tijd en op jouw eigen manier

Ontmoet like-minded millennials

Ontwikkeling is een persoonlijk proces. Dit betekent alleen niet dat je het alleen hoeft te doen. Het kan enorm helpen om je lessen en inzichten met elkaar te delen en elkaar te ondersteunen in een constructieve omgeving. De community vormt niet voor niets een essentieel onderdeel van de Tribe. Binnen de Tribe vind je like-minded millennials met wie je het kunt hebben over alle aspecten die komen kijken bij persoonlijke groei. Stel elkaar vragen, volg anderen binnen de community en discussieer over interessante onderwerpen!

Professionele begeleiding

Millennial Lift is een expert community. Dit betekent dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De trainers en coaches zijn één op één geselecteerd voor het platform. Het zijn professionals die jou kunnen helpen met de invulling van jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat kan volledig privé en gewoon online, waar jij je ook bevindt. Als je behoefte hebt aan begeleiding, kun je via de Tribe altijd vrijblijvend contact opnemen met een coach of trainer.

Meld je nu gratis aan bij de Tribe en laat je inspireren!

Wij gebruiken Cookies