arrow_drop_up arrow_drop_down

Zo bespaar je dagen tijd en kun je sneller stappen maken

Een goede coach kan jouw persoonlijke groei een enorme boost geven. Maar hoe vind je een goede coach? Dat is niet zo eenvoudig in het oerwoud van coaches. Je kunt uren of zelfs dagen aan kwijt zijn. Dat is hartstikke zonde, helemaal als je snel stappen wilt maken. Kan het ook anders? Ja zeker! Hieronder lees je hoe... 

De volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkelingsreis...

Hoe maak je die?


Dat is zelf vaak best lastig te bepalen. Eventjes op de bank zitten en nadenken over wat je wilt in het leven, wat je talenten precies zijn of wat de oorzaak van jouw perfectionisme is, leidt vaak niet tot nieuwe inzichten en ander gedrag. Daar is meer voor nodig. Een coach kan daar heel goed bij helpen. 


Alleen hoe vind je een goede coach? Het grote aanbod van coaches kan flink wat keuzestress opleveren. Helemaal als je niet goed weet waar je op moet letten en wat je van een coach(traject) mag verwachten. 


Zelf ben ik daar in mijn eigen proces ook tegenaan gelopen. Ik besloot voor de eerste keer een coach in de arm te nemen toen ik met m'n werk in de knoop zat. Ik verloor veel werkenergie, was gestresst en geprikkeld, en wist niet goed hoe dat kwam en wat ik daar mee wilde. Ik wist alleen wel dat ik er een antwoord op wilde hebben en dat ik dit vraagstuk niet alleen kon oplossen. Maar waar begin je?


Deze vraag leidde tot veel meer vragen: is het raadzamer om naar een loopbaancoach, een stresscoach of 'normale' coach te gaan? Hoe weet je of deze coach goed is? Hoe ver moet er 'gegraven' worden om tot antwoorden te komen? Hoe lang duurt zo'n traject? Wat zijn redelijke kosten? Hoe kom ik in contact met een coach die goed bij mij past?


Ik heb gemerkt dat ik niet de enige was met deze vragen. Veel twintigers en dertigers hebben soortgelijke vragen. Als je het antwoord er niet op hebt dan kan dit leiden tot twijfels en uitstelgedrag. Dat is hartstikke zonde, want waarom zou je nog veel langer met het ongemak willen rondlopen als er ook antwoorden zijn?


Verschillende antwoorden heb ik in de afgelopen vijf jaar op gedaan door mijn eigen ervaring met coaches, het volgen van een coachopleiding, het begeleiden van tientallen coachees en door het contact met aangesloten trainers en coaches van Millennial Lift. Deze inzichten heb ik in een korte online training verwerkt, zodat jij zo goed en gericht mogelijk de volgende belangrijke stap in jouw persoonlijke ontwikkelingreis kunt maken. 

Coaching helpt jou om tot een nieuw niveau te komen waarop nieuwe mogelijkheden ontstaan

José Mark, directeur CoachNetwerk 

Wil jij weten hoe je een goede coach kunt vinden?

Vaak lossen we problemen het liefst zelf op. Het oplossen kun je in je eigen tijd doen zonder dat je daar iemand lastig voor hoeft te vallen en zonder dat het je iets kost.


Toch zijn er thema's en interne worstelingen die je lang niet altijd zelf kunt oplossen. Daarvoor heb je iemand nodig. Doe je dat niet dan loop je het risico om onnodig lang met pijn, frustratie en twijfels rond te lopen. Waarom zou je dat doen? Helpen deze zaken jou in je relaties, je werk en je gezondheid? Waarschijnlijk niet. Hulp vragen is een vraag vanuit kracht en niet vanuit zwakte. Weten wat je wel kunt en niet kunt en is een kenmerk van volwassenheid. 


Dit erkennen kan al een flinke stap zijn. De volgende vraag is: hoe herken je iemand die jou zo goed mogelijk kan helpen met jouw vraag?


Wij hebben inmiddels verschillende antwoorden gevonden. Deze antwoorden delen wij graag met je in een online training!


Doe je mee? 

“Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt maken”

Jasper Scholten - Millennial Expert, auteur van "Het Millennial Mysterie'. 

Wat levert deze training jou op?

Zeeën van tijd

Geen uren meer googlen en websites afstruinen en bekenden nabellen om een antwoord te vinden hoe je een goede coach kunt vinden

Focus

Je weet na deze training precies het verschil tussen een goede coach en een minder goede coach. Zo hoor je o.a. van José welke selectiecriteria zij gebruikt om coaches te selecteren voor haar expertpool. Dit helpt jou om sneller een goede keuze te maken. 

Praktische tips & tricks hoe je een goede coach kunt vinden, de klik kunt bepalen en je kosten kunt verminderen

Er zijn enorm veel zaken waar je zelf invloed op hebt en wat je kunt doen om het maximale uit een coachtraject te halen. Deze training geeft je deze inzichten. 

Een helder zicht op een coachtraject

Je leert hoe een coachtraject eruit ziet, welke fases er zijn en wat je kunt verwachten in iedere fase. 

Iedere deelnemer ontvangt een exclusief cadeau van José Mark - directeur van CoachNetwerk

Iedere deelnemer van deze training ontvangt van José een cadeau!
€ 27,95,-
€ 15,-

Online training: hoe vind ik een goede coach?

Je ontvangt:

  • De belangrijkste inzichten die nodig zijn om in het oerwoud van coaches de juiste persoon voor jou te vinden
  • Toegang tot de volledige online training, inclusief bonusmateriaal
  • Een cadeau van José t.w.v. 149,- 
  • Toegang tot een exclusieve room binnen de Tribe waar je met al je vragen terecht kunt
  • Voorrang bij en korting op onze Millennial Lift live events

Tijdelijke Corona Korting. Omdat ook wij impact willen blijven maken!

Wij gebruiken Cookies