arrow_drop_up arrow_drop_down

Millennial Lift voor bedrijven

  • Opleidingsactiviteiten specifiek gericht op millennials
  • Workshops
  • Trainingen
  • Management Traineeships
  • Ontwikkeltrajecten 
  • Benut de talenten van millennials binnen uw bedrijf optimaal
  • Voorkom dat u jonge talenten kwijtraakt!
Millennial Lift voor bedrijven lager verloop

Lager verloop

Ruim een derde van de vertrekkende millennials zegt de werkgever te verlaten door gebrek aan ontwikkeling


Deloitte Global Millennial Survey 2019
Millennial Lift voor bedrijven ontwikkelingsbehoefte

Inspelen op persoonlijke ontwikkelingsbehoefte

Bijna twee derde van de millennials vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijker dan professionele ontwikkeling


Het Millennial Onderzoek 2018
Millennial Lift voor bedrijven innovatiekracht

Innovatiekracht verhogen

De belangrijkste vragen van millennials: ‘ hoe kom ik in mijn kracht’, ‘ hoe kom ik erachter wat ik echt wil’ en ‘hoe kan ik mijn talenten ontwikkelen’


Het Millennial Onderzoek 2018

Millennial Lift voor bedrijven betrokkenheid

Hogere betrokkenheid

Millennials ervaren weinig voldoening en zijn verlamd door keuzestress


Monsterboard 2017

Ervaringen

Jasper leerde ons over de biologische verklaringen van stress gaf ons concrete handvatten hoe met stress om te gaan. Het was een heel leerzame workshop, zowel intellectueel als praktisch!

Millennial Lift voor bedrijven DWARS
DWARS

Jasper heeft ons management en detacheringsteam op een heldere en inspirerende wijze inzicht gegeven in de (belevings)wereld van (de) millennials. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid wist hij op ontspannen wijze de groep te betrekken en ging er voor velen een wereld open. In 2019 willen we aan dit ‘binden en boeien’ verhaal een vervolg geven door samen met Jasper te bouwen aan de brug die de generaties binnen onze organisaties dichter bij elkaar moet brengen.

Millennial Lift voor bedrijven Involon
Involon

Het was heel verhelderend voor velen, een van de aanwezige managers gaf aan dat eigenlijk elke manager dit zou moeten horen!

Millennial Lift voor bedrijven NPO
NPO

Millennials op de werkvloer

Sinds de uitgave van mijn boek Het Millennial Mysterie heb ik de afgelopen 4 jaar meer dan veertig organisaties van binnen mogen zien en hun mogen adviseren hoe zij beter om kunnen gaan met hun jongste medewerkers. Helaas kampen veel organisaties kampen met een hoog verzuim en verloop onder hun jongste medewerkers.


Dat is voor niemand wenselijk. De vraag die veel organisaties hebben: hoe kunnen wij de millennials beter binden en boeien? Deze vraag wordt veel organisaties steeds relevanter vanwege een krappe arbeidsmarkt, steeds hoger wordende kosten en de realisatie dat steeds meer klanten ook millennials zijn. Dus wat te doen?  Via lezingen, trainingen en adviestrajecten help ik of andere collega's van Millennial Lift u graag met het formuleren van een passend antwoord op uw vraag.

Klaar om te starten?

Ervaringen

Jasper heeft ons in anderhalf uur laten kennis maken met de doelgroep millennials. Wie zijn ze, wat drijft ze en hoe kunnen we deze generatie aan talent op juiste wijze ontwikkelen op de werkvloer. Een leuke interactieve sessie met veel food for thought!

Millennial Lift voor bedrijven Mars
Directie Mars Nederland

Door Jasper’s kennis van wat millennials drijft en zijn prettige manier van voor de groep staan, hebben we na de verdiepende lezing een mooie dialoog gevoerd over het onderwerp. De deelnemers waren enthousiast en gingen blij met zijn boek naar huis!

Millennial Lift voor bedrijven Transformatie Groep
De Transformatie Groep

Op het kick-off event van YoungUSG heeft Jasper op enthousiaste wijze een leuke lezing bij ons verzorgd. Mét herkenbare voorbeelden en veel praktische tips!

Millennial Lift voor bedrijven USG
USG Nederland

Benut de talenten van millennials binnen uw bedrijf optimaal!

Wij gebruiken Cookies